Aquesta si que va ser una experiència enriquidora. Elaborar formatges a l’Alt Urgell en un entorn meravellós, envoltat de muntanyes i amb un amic, Artesà alimentari de formatges, el Salvador Maura, que ens va ensenyar a Chus i a mi l’art de l'elaboració artesanal dels formatges fets amb llet crua.
Vagi per endevant el nostre agraïment al Salvador, moltes gràcies company.
Vagi per endevant el nostre agraïment al Salvador, moltes gràcies company.
Que guapísimos que estamos y como nos favorece el gorrito.
ResponderEliminarLa experiencia de la elaboración de quesos ha sido genial y súper didáctica, ahora que lo veo desde tan lejos y con las ganas que tengo de un buen queso se me hace la boca agua. Y lo mejor de todo es que nuestros quesitos ahora seguro que ya estarán es su punto de madurez para comerlos, quién los tuviera aquí, uuuummmm!!!!
Un besote molt gross a tots.
Chus Y Xevi