20/5/09

Elaboració de Formatges en el Alt Urgell














Aquesta si que va ser una experiència enriquidora. Elaborar formatges a l’Alt Urgell en un entorn meravellós, envoltat de muntanyes i amb un amic, Artesà alimentari de formatges, el Salvador Maura, que ens va ensenyar a Chus i a mi l’art de l'elaboració artesanal dels formatges fets amb llet crua.
Vagi per endevant el nostre agraïment al Salvador, moltes gràcies company.





1 comentario:

  1. Que guapísimos que estamos y como nos favorece el gorrito.
    La experiencia de la elaboración de quesos ha sido genial y súper didáctica, ahora que lo veo desde tan lejos y con las ganas que tengo de un buen queso se me hace la boca agua. Y lo mejor de todo es que nuestros quesitos ahora seguro que ya estarán es su punto de madurez para comerlos, quién los tuviera aquí, uuuummmm!!!!
    Un besote molt gross a tots.
    Chus Y Xevi

    ResponderEliminar