18/2/10

SOPAR TALLER

Sopar – Taller Gastronòmic de l’Ànec

Per començar

Vi: Perlat 2006 (Garnatxa) D.O. Montsant
· Montadito de botifarra d’ànec
· Montadito de pa amb tomàquet i llonganissa
· Farcellet de pernil d’ànec amb formatge de cabra

Per afinar el paladar

Vi Mireia- (Gewurstraminer-Moscat) D.O. Pènedes
· Bloc de mousse de foie
· Bloc de mi-cuit
· Mi-cuit

Entremig

Vi : Afortunado- (Verdejo) D.O. Rueda
Amanida amb greixonets i confit de pedrer amb vinagre balsàmic de AGUSTÍ TORELLO

Per acabar

Cava: JOAN FERRE BIGORRA Reserva Brut Nature
· Confit de cuixa amb salsa de fons d’ànec i fruites vermelles

Postres

VI: DOLÇ de SYRAH PERLAT
Figues al Brandi amb xocolata calenta

Maridatge

1. PERLAT 2006 (Montsant)
2. Afortunado (D.O. Rueda)
3. Mireia (Pènedes)
4. Cava JOAN FERRER Reserva Brut Nature.

SOPAR.

Data: Dimecres 17 de Març a les 20:30 h COMPLET

Preu: 26,00 € (cafè, aigua e I.V.A. inclòs)
Obs: exposició per Joan Ferrer
Sumiller: Josep Valiente
Places limitades al aforament del local

No hay comentarios:

Publicar un comentario