Sopar – Taller Gastronòmic de l’Ànec
Per començar
Vi: Perlat 2006 (Garnatxa) D.O. Montsant
· Montadito de botifarra d’ànec
· Montadito de pa amb tomàquet i llonganissa
· Farcellet de pernil d’ànec amb formatge de cabra
Per afinar el paladar
Vi Mireia- (Gewurstraminer-Moscat) D.O. Pènedes
· Bloc de mousse de foie
· Bloc de mi-cuit
· Mi-cuit
Entremig
Vi : Afortunado- (Verdejo) D.O. Rueda
Amanida amb greixonets i confit de pedrer amb vinagre balsàmic de AGUSTÍ TORELLO
Per acabar
Cava: JOAN FERRE BIGORRA Reserva Brut Nature
· Confit de cuixa amb salsa de fons d’ànec i fruites vermelles
Postres
VI: DOLÇ de SYRAH PERLAT
Figues al Brandi amb xocolata calenta
Maridatge
1. PERLAT 2006 (Montsant)
2. Afortunado (D.O. Rueda)
3. Mireia (Pènedes)
4. Cava JOAN FERRER Reserva Brut Nature.
SOPAR.
Data: Dimecres 17 de Març a les 20:30 h COMPLET
Preu: 26,00 € (cafè, aigua e I.V.A. inclòs)
Obs: exposició per Joan Ferrer
Sumiller: Josep Valiente
Places limitades al aforament del local
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario