10/5/11

CATA DE VINS MONOVARIETALS

Continuem amb les cates de vins

Em plau fer-vos arribar la novetat d'una nova gama de productes, pensats per omplir d’inquietud de coneixer més sobre els grans vins de la nostra zona, en aquest cas els monovarietals que tant costen d'aconseguir en el mercat nacional.
Avançant-me al que hi ha adjunt, us comentaré que "diorama" es un conjunt de sis vins monovarietals (100% un sols tipus de raïm) que representen escrupolosament les sensacions que aquestes varietats ens aporten; "diorama" es un fidel recull de la riquesa que ens aporten aquestes varietats que tant de nom i prestigi tenen al món (Chardonnay, Cabernet, Garnatxa Blanca, Garnatxa Negra, Merlot i Syrah). Les quatre primeres varietats provenen de l'agricultura ecologica, el que les disposa encara mes amb un paladar molt més intens de les varietats amb els que hem elaborat els vins. El Merlot i el Syrah son negres amb 4 mesos de barrica de roure frances d'Alier i un any d'envelliment en l'ampolla i les Garnatxes, a més d’ecologiques, son de la DO Terra Alta, una regió a on el futur es tan prometedor per aquestes varietats com ho han estat a la DOQ Priorat.

La proposta es fer una cata a casa nostra el proper 18 de maig, amb sugerencia de que la cata-presentació comenci entre les 20:00 i les 20:30 per provar, coneixer o per que no? descobrir en una sessió de cata, aquestes varietats en uns vins que ja estan sent tota una rebel.lació al mercat.

Les inscripcions es faran per rigorós ordre de reserva i querdaran confirmades en fer-ne el pagament.

Places limitades al aforment del local.

Preu per persona. 20 € inclou un Pica-Pica

Esperant les vostres sempre benvingudes noticies, rebeu la nostre més cordial salutació.

Atte. Montse i Josep




No hay comentarios:

Publicar un comentario