3/11/11

CATA CELLER DE CAPÇANES

Al Celler de Capçanes trenquem esquemes. En un poblet de 400 habitants, envoltat de vinyes centenàries, 86 pagesos vivim amb orgull la tradició catòlica en harmonia amb la comunitat jueva que, al 1995, va decidir vinificar-hi un del millors vins Kosher del món, el Flor de Primavera, sota l´estricta supervisió del rabí. Tota una experiència que combina el misteri de la cultura jueva i un vi únic empresonat al celler, any rera any.
Una cooperativa atípica a la DO Montsant on un de viure com fan els vins: amb ganes.

Mas Donís Rosat
Llaminer, afruitat ... rosades ens deixa les galtes fent-nos apujar els colors quan volem tornar a omplir la copa i assaborir la seva frescor, i tornar-hi, i tornar-hi.... “vaaaa.... només un glopet meeeeeés...”


Mas Collet Blanc
Volia saber quin gust tindria un blanc diferent, un blanc amb cos i passat per fusta, un blanc que pogués maridar amb un bon tall de salmó o amb un pollastre a la cassola… i ves per on, vaig ensopegar amb tu.

Mas Tortó
La mineralitat de la nostra terra hi cabia en una ampolla? Si més no, un bocinet hi és present en el Mas Tortó, un senyor vi, de cap a peus.

Costers del Gravet
Absolutament majestuós, un vi seriós.... però hi trobem molt més darrera el color reial: tocs animals, cuirs revestits de vainilla, gras, dolç, i d´una acidesa tan equilibrada...ara que hi penso...potser és més aviat “republicà”...!


Pansal del Calàs
“Si pogués, li clavaria una queixalada”, va dir un senyor en una cata fa poc. El Pansal fa honor al seu nom i es revel.la davant els vins de postre ordinaris. “Jo vull ser més”, ens diu, mentre ens inunda la boca de figues, de panses, d´una dolça frescor inusual que ens fa pensar ... en un petó?




Com sempre os esperem al Cóm el dia 15 de Novembre a les 20:00 h a 21:30 h

Preu per cap: 20 €
farem com sempre un saboros Pica-Pica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario