NIT DOLÇA
Proper tast de vins dolços especials maridats amb pastissos, plens de sensacions i plaers que segur descobrirem durant el tast.
Comptarem amb la presència de la nostra pastissera i amb la col·laboració de José Luis Matos (especialista en vins dolços i membre del grupo de cata Los Impitoyables) Asociación profesional de Sommeliers ( grupo de cata fundado en 1992 ) i Josep Valiente (Sommelier)
TASTAREM
MADEIRA 5 ANYS PER LA TARTA SACHER
LES PINS (MONBAZILLAC) PER LA MOUSSE DE XOCOLATA NEGRE AMB COR LIQUID D’ARBERCOC
BEERENAUSLESE CHARDONNAY (HEIDLER, AUSTRIA)
PER EL CREMÓS DE MASCARPONE AMB CREMA DE VAINILLA I POMA TATIN
ARINYANAS PIZARROSO (MÁLAGA) PER EL BRAÇ DE CREMA CATALANA AMB YEMA CREMADA I FRUITES
RENAISSANCE 2006 (GAILLAC) PER LES TEULES D’ATMELLES
DIA. DIMECRES 21 DE MARÇ DE 20:00h a 22:00h
PREU PER CAP. 35,00 € LLOC. “EL CÓM”
PLACES LIMITADES A L’AFORAMENT.
No hay comentarios:
Publicar un comentario