8/3/12



NIT DOLÇA




Proper tast de vins dolços especials maridats amb pastissos, plens de sensacions i plaers que segur descobrirem durant el tast.
Comptarem amb la presència de la nostra pastissera i amb la col·laboració de José Luis Matos (especialista en vins dolços i membre del grupo de cata Los Impitoyables) Asociación profesional de Sommeliers ( grupo de cata fundado en 1992 ) i Josep Valiente (Sommelier)




TASTAREM




MADEIRA 5 ANYS PER LA TARTA SACHER




LES PINS (MONBAZILLAC) PER LA MOUSSE DE XOCOLATA NEGRE AMB COR LIQUID D’ARBERCOC




BEERENAUSLESE CHARDONNAY (HEIDLER, AUSTRIA)
PER EL CREMÓS DE MASCARPONE AMB CREMA DE VAINILLA I POMA TATIN




ARINYANAS PIZARROSO (MÁLAGA) PER EL BRAÇ DE CREMA CATALANA AMB YEMA CREMADA I FRUITES




RENAISSANCE 2006 (GAILLAC) PER LES TEULES D’ATMELLES




DIA. DIMECRES 21 DE MARÇ DE 20:00h a 22:00h




PREU PER CAP. 35,00 € LLOC. “EL CÓM”




PLACES LIMITADES A L’AFORAMENT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario